eMeL | "online ambities succesvol vertalen" , "facebook strategie & social marketing" , "onderscheidende websites" , "grafisch ontwerp & art direction", "uitmuntende fotografie"

EMEL |

succesvolle online oplossingen

Perla di Puglia

Luxueus Bed and Breakfast Perla di Puglia ligt in het hart van Apulië, Zuid-Italië. Centraal gelegen aan de voet van de Salento, temidden van het platteland tussen het idyllische witte stadje Ostuni en oude Romeins/Griekse barok steden Lecce, en Bari.

2009 - heden

Joomla CMS

Recreatie & Toerisme

Contente klanten

Wat ons betreft het beste argument. Wie kan u beter over onze service en dienstverlening vertellen dan onze eigen relaties:

 • Mooie realisatie op maat voor ons bedrijf met ook nog eens een commerciële boost, net dat wat we nodig hadden in onze opstartfase! Melvin en team, jullie zijn zeer meedenkend en begaan. Echt tevreden!
 • "Dankzij Emel hebben wij niet alleen een goed functionerende, maar ook visueel zeer aantrekkelijke website, waarop wij van klanten, partners en concullega’s veel complimenten ontvangen over het surfgemak, uiterlijk en inzichtelijkheid. Daarnaast heeft Emel ook onze hele huisstijl ontworpen met de juiste feeling voor onze identiteit."
 • "eMeL is een eigenwijs, eigentijds webbureau waardoor er net iets anders, iets creatievers uit de bus komt dan dat jezelf als gebruiker kunt bedenken. Service heeft eMeL hoog in het vaandel staan, kortom een prettige partij om mee te mogen samenwerken!"
 • "We zijn erg blij met een vuistdikke rapport rondom het functioneren van onze site, en dan vooral wat er beter kan! Zeer verhelderend, in begrijpbare taal. Het was voor ons belangrijk om de relatie met onze bestaande webbouwer te continueren. Ook dit was voor eMeL geen enkel probleem. Kortom een prettige samenwerking en een zeer bevredigend eindresultaat."
 • “eMeL heeft van mijn ‘zware’ website een overzichtelijke lichte en praktische site gemaakt. Tevens is mijn huisstijl gereviseerd waar ik heel tevreden over ben. En... heel belangrijk, de communicatie gaat snel en helder!”
 • "eMeL is our partner for communication and identity projects because their work stands out in terms of creativity, artistic design and digital application. They managed to satisfy our most discerning clients and added value to our brand and services that we were renowned to offer!"
 • "We hebben 15 jaar links en rechts promotiesites uitgetest om ons bedrijf meer kenbaar te maken. Na 5 jaar met de diensten van eMeL mogen we zeggen zeer tevreden te zijn. Onze gasten laten het ons dagelijks weten en het allerbelangrijkste: het financieel resultaat van ons bedrijf mag gezien worden."
 • "De Nederlandse/Vlaamse vereniging voor onderzoekers op het gebied van psychologie en gezondheid kiest eMeL voor de inrichting en onderhoud van haar site. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid, het contact loopt via zeer korte lijnen, de response is immer adequaat. Er wordt actief meegedacht hoe inhoudelijk en UX zaken verder te verbeteren."
 • "eMeL ontwierp onze huisstijl en website. Qua logo diende geen enkele wijziging doorgevoerd te worden. Heel bijzonder! Sterk werk toch, als je bedenkt dat we elkaar enkel telefonisch hadden gesproken en met het enige geven “dat ik freelance secretaresse ben” Ik ben uiterst tevreden over eMeL's diensten en bijkomende tips! Echt een service om U tegen te zeggen!"
 • "eMeL heeft voor ons niet alleen een mooie site afgeleverd, we hebben ook geen omkijken meer naar zaken waar wij eigenlijk niet mee bezig willen zijn zoals onderhoud en marketing zaken. De online offerte op maat is voor ons echt een meerwaarde, wekelijks dienen de leads zich aan!"
 • Namens Kaakchirurgie Zuyd ben ik beheerder van onze website. Voor het ontwerp en de advertentiecampagne van de site hebben we eMeL benaderd. In korte tijd hebben zij een professionele website en marketing campagne via google Ads neergezet. We werden tijdens alle fases van het ontwikkelproces betrokken en kon op ieder moment mijn mening en gedachten geven. Ook nu het project is afgerond en er moet iets specifieks op de website geimplementeerd worden kan er een beroep op het team eMeL gedaan worden.Op mails werd en word nog steeds adequaat en binnen afzienbare tijd gereageerd.

eMeL in 't kort

eMeL levert digitale oplossingen zoals websites, intranets en e-shops. We zijn vakkundig in grafisch ontwerp en social media marketing en strategie. Google adWords gecertificeerd. We doen dit al meer dan 15 jaar voor klanten in heel Nederland en België.
Latourlaan 8
6213 GH
Maastricht
+31(0)651105224

Official partner

Opdrachtgevers

 • Food Genique

OFFERTE AANVRAGEN