eMeL | "online ambities succesvol vertalen" , "facebook strategie & social marketing" , "onderscheidende websites" , "grafisch ontwerp & art direction", "uitmuntende fotografie"

EMEL |

succesvolle online oplossingen

eMeL ontzorgt op digitaal gebied en verwezenlijkt online ambities. We ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops, implementeren online strategieën met een sterke focus op content, techniek en social media marketing.  We leveren hoogwaardige fotografie in combinatie met grafisch vormgeven. We maken gebruik van open source-technologieën. We omarmen Joomla en bieden veilige en razendsnelle hosting via onze partner Combell. De fotografie van Marco verschijnt tegenwoordig wereldwijd, van toonaangevende foodmagazines tot wallpaper decor in menig sterrenzaak.

Melvin Lardenoye

Melvin Lardenoye

Melvin's specialiteiten liggen m.n. in het grafische, content strategie, data analyse en adWords trajecten.

Ontwikkelt websites en e-shops sinds 2001 met ongelofelijk veel plezier. Daarvoor vooral actief als grafisch vormgever. Maakte van 2010-2020 deel uit van de Marketing en Communicatie afdeling van MECC Maastricht waar hij verantwoordelijk was voor het digitale succes van titels als InterClassics, Limburg Leads en BBB Maastricht. Sinds 2011 verantwoordelijk voor dit Zuid-Italiaanse boekingplatform.

Marco Paone

Marco is verantwoordelijk voor de fotografie en beeldbewerking binnen eMeL.

Marco behoort tot de Europese top van “food” fotografen. Autodidact, sinds 2010 actief als fotograaf. In rap tempo verwierf hij met zijn unieke en baanbrekende stijl faam in binnen- en buitenland. Van 2017 t/m 2020 trotse editor in chief van "made-in-italy" tijdschrift, een blend van zijn mediterraanse roots in combinatie met hedendaagse hippe lifestyle zaken.

Paul Frankowski

Een Joomla zwaargewicht! Standplaats: Wroclaw, Polen.

Pawel ontwikkelt reeds sinds vele jaren in Wordpress en Joomla CMS platformen. Heeft een behoorlijke serie aan ICT boeken op zijn naam staan die inmiddels uitgebracht zijn in meerdere Europese landen. Legt zich de laatste jaren toe op PHP, scripting en project management. Een vaste waarde binnen het eMeL team van specialisten.

Gedreven survival freak, tevens auteur van enkele toonaangevende survival boeken.

eMeL in 't kort

eMeL levert digitale oplossingen zoals websites, intranets en e-shops. We zijn vakkundig in grafisch ontwerp en social media marketing en strategie. Google adWords gecertificeerd. We doen dit al meer dan 15 jaar voor klanten in heel Nederland en België.
Latourlaan 8
6213 GH
Maastricht
+31(0)651105224

Official partner

Opdrachtgevers

  • Food Genique